Hozzávalók:
- 2 csirkemell
- 1 szál póréhagyma
- 4-5 dl tejszín
- 1 ek mustár
- 1 tk currypor
- só, bors
- petrezselyemzöld
- basmati rizs / szerintem ezekhez a tejszínes fogásokhoz a basmati/jázmin rizs a legfinomabb.
Elkészítés:
- Olajon megdinsztelem a póréhagymát.
- A csirkemelleket nagyobb szeletekre vágom, sózom, borsozom.
- A hagymához adom. Megvárom míg mindkét fele kifehéredik.
- Hozzátöltöm a tejszínt. Hozzáadom a mustárt és curryt.
- Ha szükség lehet még sózni, esetleg kevés ételizesítővel megszórni.
- Fődő alatt közepes lángon addig főzöm míg a csirkemell megpuhul.
- A végén petrezselyemzölddel megszórom, és rizzsel tálalom.
Nincsenek megjegyzések :
Megjegyzés küldése