2016-09-26

Kuszkusz saláta csirkeszárnnyal

A kuszkuszt azért szeretem, mert minden másnál gyorsabban megvan, és végtelenül egyszerű elkészíteni. Mindennel lehet kombinálni, tehetsz bele például fetasajtot, cukkinit, úgyis próbáltam már és nagyon finom.

Hozzávalók:

  • 200 g/vagy ízlés szerint kuszkusz
  • 2-szer annyi zöldségalaplé
  • 2 paradicsom
  • 1 csokor petrezselyemzöld
  • kevés citromlé
  • 1 ek olaj
  • ha van, nagyon talál hozzá a korianderzöld.
Elkészítés:
  1. A kuszkuszt 2-szer annyi zöldségalaplével feltöltöm, és hagyom, míg kétszeresére duzzad, és felszívja a folyadékot.
  2. A paradicsomot felkockázom, a zöldeket felaprítom.
  3. Hozzákeverem a kész kuszkuszhoz, meglocsolom nagyon kevés citromlével, kevés olajjal.
  4. Jól összeforgatom. És kész is. Melegen, hidegen is ehető.
Ezúttal sült csirkeszárny és tejföles kukorica került melléje.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése