2016-02-14

Camember-es gombás melegszendvics


                  Kitűnő ötlet ha már több napos kenyeret kell felhasználni, és sajt maradékokat.

Hozzávalók 2 szendvicshesz:

  • fél konzerv gomba
  • 1 pici fej hagyma
  • 1 cikk fokhagyma
  • kakukkfű
  • 2 szelet kenyér
  • 2 db kenő sajt( Medve sajt és társai)
  • 1 kicsi mozarella vagy bármilyen sajt
  • 1 fél camember
  • vaj
Elkészítés:
  • A sütőt előmelegítjük.
  • Míg elkészítjük betesszük pár percre a kenyeret a sütőbe.
  • Egy  5 cm vajat levágunk, serpenyőben megolvasszuk. Ne spróroljunk a vajjal.
  • A hagymát és fokhagymát apróra vágva a serpenyőben megfonnyasszuk.
  • A gombát hozzáadjuk, kicsit sózzuk, megszórjuk kakukkfűvel. Lehet hozzáaadni Erős Pistát ha szeretitek a pikánsat.
  • Lassú tűzön megpirítjuk.
  • A kenyérszeleteket megkenjük a kenősajttal, ráhalmozunk a gombából.
  • Mozarellát vagy más sajtot reszelünk rá. Camember szeleteket helyezünk rá.
  • Betesszük a sütőbe és készre grillezük.
  • Paradicsommal fogyasszuk.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése