2015-12-28

Karácsonyi hidegtál



Az idei karácsonyi hidegtálon volt:

1   .Boef / Francia saláta
2.   Kapros tehéntúrós uborka tekercsek
3.   Füstölt kolbász falatkák
4.   Majonézes fehér reszelt retekkel töltött sonka
5. Antipastik: Olivabogyó, Mozarella golyócskák, sajttal töltött Peperoni, olasz szalámi, cherry paradicsom

Uborka tekercsek:

  • 30 dkg tehéntúró
  • 2 zöldhagyma
  • friss kapor
  • 2 evőkanál tejföl
  • só, bors
  • uborka
Elkészítés:
  • Az uborkát hosszában vékony csíkokra vágjuk. Vagy sarlón is meg lehet próbálni.
  • A túrót és a tejfölt elkavarjuk, hozzáadjuk a felaprított hagymát és kaprot
  • Fűszerezzük sóval, borssal. Robotgéppel  eldolgozzuk, hogy szép krémes legyen.
  • Minden szelet uborkára rakunk egy kicsit, feltekerjük, és fogpiszkálóval megtűzzük, ha kell.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése