2015-09-18

Parasztos omlette/Spóroljunk



Annyi maradék volt a hűtőben, ebből is abból is, elvetni meg semmit nem szeretek...Most volt egy db kolbász, egy régi fél feta sajt, egy 2 napja megkezdett tejszín, és pár zöldhagyma amit meg kellett már enni.. Így született ez a nagyon finom omlette.

Elkészítés:

  • Olajon a felkarikázott kolbászt megsütjük.
  • Egy tálban a tojásokat felverjük, sózzuk, borsozzuk, kicsi tejszínt töltünk hozzá.
  • A hagyma zöldjét felvágjuk, és a tojáshoz tesszük.
  • A tojást beleöntjük a serpenyőbe, nem keverjük el, hagyjuk, hogy az alja kezdjen megszilárdulni. Felvágott sajtszeleteket az egyik felére helyezzük, majd a másik felét ráfordítjuk (nem mindig sikerül szépen, de nem baj), és addig sütjük kis lángon, míg a tojás meglesz.(nehogy szalmonellát kapjunk, volt már benne részem..:) 
     

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése